ПП „Има такъв народ“ представи във Враца листата си за парламентарните избори /снимки/

ПП „Има такъв народ“ представи във Враца листата си за парламентарните избори /снимки/ Днес партията „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания във Враца, видя репортер на агенция BulNews.
Пред пълната зала на читалище „Развитие“ областният координатор на „Има такъв народ“ Георги Георгиев представи кандидат-депутатската листа на партията в 6-ти МИР. Под аплодисментите на присъстващите на сцената излязоха Иван Василев Хиновски, Гергана Пепиева Николова, Цветан Иванов Борисов, Иво Венциславов Стефанов, Стефан Красимиров Стефанов, Данаил Георгиев Йорданов, Филип Миленов Данков, Валери Георгиев Алексиев и Естел Димитрова Петрова. 
Гости на събитието бяха председателят на 45-то НС Ива Митева, главният  секретар на партията и зам.-председател на 45-то НС Виктория Василева, водещият експерт в сектор "Земеделие" Пламен Абровски, както и водещият експерт в сектори "Правосъдие" и "Социална Политика" Паунита Петрова, Красимир Димитров - водещ експерт "Култура" и Пламен Данаилов - водещ експерт "Икономика и Финанси" .
На събитието експертите на „Има такъв народ“ представиха своята програма и бъдещите реформи, които смятат да реализира по време на своето управление.
„Ние се борим за вашите интереси, можем да се борим за вашите интереси без страх. В нашата програма е заложена промяна – парите да ходят при хората, които работят. Нямаме сценарии, защото това е фалш. Всички ние трябва да променим начина си на мислене, да спрем с фалша и лъжата“, каза областният координатор на Враца Георги Георгиев. 
“Мотото на кампанията ни е – „Време е за друго“. Време е за други лица в Народното събрание. Време е да влязат експерти в Народното събрание, време е на можещите и знаещите хора. Време е на разума, не на настроенията и страстите. Време е на другото говорене в Народното събрание. Радваме се, че макар и толкова краткия живот на 45-ия парламент, ние успяхме да върнем дебатите и разискванията в Народното събрание – нещо, което повече от 12 години не се бе случвало. Време е и за друг морал в политиката, друга компетентност, почтеност, отговорност. На 11 юли се надявам да покажем всички, че не сме безразлични към случващото се в страната, че познаваме правата си и ще се възползваме от тях, и няма да допуснем повече никаква игра с парламентарното управление. На 11 юли ще бъдем първа политическа сила, защото е време за друго!“, заяви Ива Митева.
На въпрос на репортер на агенция BulNews областният координатор Георги Георгиев отговори, че във Временната комисия за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества са постъпили много сигнали за корупционни практики във Врачанска област, които са предадени на прокуратурата за проверка на тяхната достоверност. 
„За съжаление някой от сигналите са толкова потресаващи, че ние дори се притеснихме да ги обявим публично“, заяви той. 
След като изложиха основните точки от програмата си, от „Има такъв народ“ беше дадена възможност на присъстващите граждани да задават въпроси на експертите. В заключение от партията заявиха, че те са отворени за предложения от обикновените хора и обещаха техният глас да бъде чут.

Гласувайте за ПП „Има такъв народ“ с №22 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
13.06.2021, 14:14 часа
7265 6
Коментари

маринчо

14.06.2021, 15:05 часа
Тоя ли Николайчо-пияра на Коки дето беше социалист, после беше ДПС при Борко Банчев и сега е голям гербаджия, абе голяма подводница.

Я

14.06.2021, 11:55 часа
Бако е Николайчо Обратния, дето беше левото мъдо на Никой Иванов, а сега е десното на Коки.

Бако

14.06.2021, 10:10 часа
Ми едеш гербажийския уй

Чистачът

13.06.2021, 23:58 часа
Бако ти си гербаджииска кофа за боклук но ще ви помогнем на 11,07 да ви се сърши теглото

Я

13.06.2021, 16:55 часа
Нема такива каиши

Бако

13.06.2021, 16:22 часа
Я от тия не познавам никой. Баре Борко Банчев да беше минал да им каже наздраве
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha