Денислав Георгиев с призив към феновете на "Ботев" /Враца/

Денислав Георгиев с призив към феновете на "Ботев" /Враца/ Преди минути изпълнителният директор на "Ботев"/Враца/ Денислав Георгиев публикува в личния си профил във фейсбук емоционално обръщание към феновете на отбота. Публикуваме го без редакторска намеса:

"От 6 години се занимавам с футбол и не мога да се сетя за много случаи, когато някой е поел отговорност или е признал вината си. Ръководители, треньори, играчи, съдии...всеки обвинява, но рядко приема критика. Още по-малко пък сам да посочи грешките си. 
Изминалата седмица бе трудна за мен, защото се разделих с много приятели и хора, които уважавам. На мен се падна отговорността да проведа десетина тежки разговора с момчета дали много на Ботев Враца, с които пътищата ни се разделиха. Част от тях имаха още какво да дадат на клуба. Някои просто нямаше с какво да задържим, а други бе време да поемат по нов път. Вярвам, че хората, на които съм осигурявал комфорт и съм пазил гърба години наред, ще продължат искрено да обичат Ботев Враца. Ако сме сбъркали за някого - аз съм виновен. 
Вчера бе първият ден от работата на новия ни треньорски екип. Аз ги предложих, аз ги поканих и аз нося цялата отговорност за това, което ще се случи. Мнозина са скептично настроени, а други директно ни отписаха. 
Доверието не е даденост, то се заслужава ежедневно и трябва да се оправдава. Благодаря, че имам доверието на Община Враца, Общото събрание и Управителния съвет на клуба. Надявам се, е всички ясно осъзнават през какво ще преминем, докато постигнем желаната промяна.
Ако Ботев Враца не запази мястото си в групата, не играе добър футбол и не дава път за развитие на млади футболисти, единственият отговорен ще бъда аз.
Ако не се справим няма да чакам някой да ми поиска оставката или да ме изгони. Ще си тръгна. Но ще знам, че сме опитали. Че сме дали възможност на млади и мотивирани хора да направят крачка към мечтите си. Защото безусловно вярвам, че днес Ботев Враца няма по-добра алтернатива.
Единственото, за което искам да помоля феновете, е да дадат цялото си търпение и любов на отбора. Както винаги до сега. Като на малко дете. Ще ви ядосваме, ще ви разочариваме, ще ви изкарваме извън нерви. Но това е Ботев Враца. И мисията му е в края на сезона да е оставил повече приятни емоции в сърцата на всички ни.
Ако не сме успели да го сторим - аз съм виновен. Ако не сме направили всичко по силите си - аз съм виновен. Ако не сме сложили основите на нещо стабилно за бъдещето на клуба - аз съм виновен. 
Заставам с името си и залагам авторитета от всичко изградено за Ботев Враца през последните 6 години за този проект. Защото вярвам!
Мога да гарантирам, че ще бъде свършена много работа. Сигурен съм, че няма невъзнаградено усилие! Струва си да дадем всичко от себе си за тази кауза!"

Денислав Георгиев
15.06.2021, 10:17 часа
1560 1
Коментари

Аз съм Виновен

15.06.2021, 17:18 часа
Добре, ти ще си виновен, но кажи каква отговорност ще поемеш при евентуален провал? За да преценим ние феновете дали си заслужава да си правиш експеримент с Ботев? а не само ще си тръгна и няма да чакам да ме гонят, това е несериозно!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha