Хороскоп за 16 юни: Фатален ден за 2 зодии

Хороскоп за 16 юни: Фатален ден за 2 зодии

Овен
Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”. Нещата ще се развиват според плановете ви и дори блъфовете ще се окажат ефектни. Яхнете късмета, не се колебайте.

Телец
Ден като ден. Обикновените неща ще стават както и до сега, можете да постигнете добри резултати в службата, но не очаквайте сериозно издигане именно днес.

Близнаци
Днес бихте могли да извлечете полза от ситуациите около вас. Слушайте внимателно събеседниците си, в някоя тяхна дума може би се крие разковничето за по-нататъшната ви кариера.

Рак
Известно напрежение ще чувствате през днешния ден. Не е много разумно да участвате в масови прояви. В традиционните си дела проявете повече търпение, дори да ви е трудно.

Лъв
Не са изключени проблеми. Трябва да сте по-внимателни и търпеливи. Прибързаните действия и желанието за словесни двубои няма да ви донесат добри резултати.

Дева
Ако действате обмислено, бихте могли да извлечете дивиденти от събитията, в които участвате. Това не значи, че трябва да действате меркантилно и само в името на ползата, проявете и съчувствие към околните.

Везни
Работите няма да зависят само от вас и това може да ви нервира, но пък предложенията, които ще получавате ще са доста изгодни, не ги отхвърляйте с лека ръка.

Скорпион
Доста работа ви очаква. Денят е подходящ за диети и грижи за здравето, но покрай всичките ви ангажименти, едва ли ще ви се мисли за това.

Стрелец
Чак фатален няма да е, но ще имате известни трудности през днешния ден, не ги драматизирайте, а погледнете с чувство за хумор. Публичните изказвания и прибързаните действия не са във ваша полза.

Козирог
Един доста добър ден, ще съумявате да виждате ситуациите от всички възможни страни, с всички плюсове и минуси и това ще ви помогне да вземете най-доброто решение. Най-вече в любовта. Ще сте наясно с чувствата си, а това съвсем не е малко.

Водолей
Днес ще успеете да разобличите непочтеното отношение на някой ваш сътрудник. За жалост това няма да ви донесе удовлетворение. Не драматизирайте нещата.

Риби
Не е от най-спокойните ви дни. Ще трябва да направите известни компромиси в името на хармонията, а това изобщо не ви е по вкуса, но трябва да решите.

16.06.2021, 08:18 часа
1452 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha