Полицаи от Лом тарашиха магазини и къщи, има арестуван

Полицаи от Лом тарашиха магазини и къщи, има арестуван Служители на реда са проверили магазини и къщи в Лом, съобщиха от пресцентъра на полицията в Монтана.
Вчера е проведена специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност на територията. В хода на планираните мероприятия са проверени 3 търговски обекта, 4 частни домове, 7 лица с криминални прояви и 3 МПС. Установени са 9 административни нарушения и са образувани 2 досъдебни производства.
В село Сталийска махала при проверка на мотоциклет „МЗ ЕТЗ 250”, управляван от 22-годишен местен жител, е установено, че е с поставена стара регистрационна табела.
Около 14.30 ч. на ул. "Дългошевско шосе" в Лом при извършена проверка с алкотест на 56-годишен водач от Замфир, управлявал лек автомобил "Фолксваген Пасат". Техническото средство е отчело 2.57 промила алкохол в издишания от него въздух.
Нарушителят е задържан за 24 часа в полицейския арест на районното управление в Лом и  му е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна
 
17.06.2021, 12:09 часа
2637 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha