Бързи и яростни: Дрогиран шофьор си спретна бясна гонка с полицаите и предизвика жестока катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана /снимки/

Бързи и яростни: Дрогиран шофьор си спретна бясна гонка с полицаите и предизвика жестока катастрофа на Е-79 между Враца и Монтана /снимки/ Дрогиран шофьор е катастрофирал на Е-79 между Враца и Монтана след бясна гонка с полицаите, научи агенция BulNews. 
Инцидентът е станал вчера, около обяд, до разклона за село Сумер, а трафикът по трасето бе затруднен часове наред. 
По неофициална информация 28-годишен софиянец с лек автомобил „Инфинити“ е ударил друга кола, която е била изхвърчала на 20 метра в нивата край пътя. Вчера мъжът е избягал от полицейска проверка във Вършец и е тръгнал към Берковица, където също не могъл да бъде спрян от служителите на реда. Джигитът поел към Монтана и там пътят му бил препречен, но отново успял да се измъкне и продължил към Видин. Последвало преследване от екип на МВР, след което той потеглил отново към Монтана. На околовръстното обаче гумите му се спукали и така след дълго преследване той бил заловен. 
Според свидетели в колата му са били намерени около 33 грама „пико“, а водачът е бил неадекватен. Освен това се оказало, че младият мъж е с отнета книжка за 1 година, отново заради шофиране след употреба на наркотици. Софиянецът е бил задържан за 24 часа, но по неофициална информация той ще бъде освободен по бързата процедура, тъй като майка му заема престижна длъжност в столицата. 
Още вчера репортер на медията ни се свърза с областната дирекция на МВР в Монтана, като от там категорично отрекоха да има такъв инцидент. 
Оказва се, че това не са единствените провинения на младежа. Миналата седмица пък той е шофирал по пешеходната зона на Вършец, притеснявайки жителите на курортния град. 

Столичани в повече! Софиянец се повози с колата си из пешеходната зона във Вършец

Тогава мъжът е отказал да бъде тестван за употреба на наркотици и е бил задържан за срок до 24 часа. 
02.07.2021, 10:03 часа
7584 1
Коментари

12

02.07.2021, 18:37 часа
Дано умре сам при катастрофа, да не убива други хора.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha