Срамота! Безпомощни възрастни хора в Баница са без ток цял ден, от ЧЕЗ пак пасуват

Срамота! Безпомощни възрастни хора в Баница са без ток цял ден, от ЧЕЗ пак пасуват Възрастни хора от Баница са без ток почти цяло денонощие, а от ЧЕЗ отново нехаят, алармираха жители на населеното място. 
С медията ни се свърза Евгения Лиловска с молба поредното нехайство на дружеството да бъде разпространено, за да разберат повече хора в каква ситуация са поставени жителите на врачанското село. Възмутената жена сподели, че след силната буря и градушка вчера, около 17 часа, е спрял токът на цял квартал, където живеят и нейните възрастни родители. 
Жената разказа, че в къщата им в Баница пребивават майка ѝ, баща ѝ и леля ѝ, които са на около 90 години. Евгения сподели, че цяла нощ безпомощните хора са падали, тъй като не са могли да светнат лампите. Освен това, хладилниците и фризерите са се размръзнали и е потекла вода, а храната им е съсипана. След многократни обаждания, от ЧЕЗ обещали да изпратят аварийна група в 9 часа сутринта, но до този момент никой не се е отзовал. 
"Имам куп повиквания към тях, но само ни лъжат, че ще дойдат скоро - просто ни замазват очите. Ако някой е забравил да си плати тока, веднага ще бъде изключен, но какво правим в тази ситуация?", пита възмутената жена. 
Освен това, преди около месец Евгения е подала жалба към ЧЕЗ за друг опасен проблем - при пускане на вода, удря електрически ток. Тогава от дружеството също обещали да изпратят екип с вишки, за да се отстрани аварията, но видимо застрашаването на живота на техните потребители не им се струва толкова сериозно, за да вземат отношение. 
Кметът на Баница Владимир Вълов също бе категоричен, че аварийна група на ЧЕЗ не е идвал в селото, въпреки десетките обещания. 
Така потребителите на ЧЕЗ са поставени пред свършен факт - да седят без електричество и да се надяват от дружеството поне веднъж да поемат отговорност. 
02.07.2021, 15:54 часа
2030 1
Коментари

Бай Петко

03.07.2021, 08:15 часа
Ха така,при пускане на вода удря ток,ами сложете една крушка да свети като пускате водата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha