Феноменът фалшив оргазъм

Феноменът фалшив оргазъм Помните ли култовата сцена в "Когато Хари срещна Сали", в която Мег Райън нагледно показа на героя на Били Кристъл как се симулира оргазъм и то насред американска закусвалня?
Накрая дори една лелка от съседната маса си поръча същото ядене като нейното... Така де, разбирате накъде бия.
Слава Богу, не съм изпадала в тежки дискусии с мъжете в живота ми за това дали са толкова вещи в креватния занаят, че могат от раз да различат кога една жена се усуква фалшиво като лозница под ласките им и кога наистина изпитва върховното удоволствие на плътта. От друга страна, не разбирам жените, които доброволно заблуждават половинките си, вдигайки им прекалено високи и неверни оценки за представянето им в леглото.
Не че на мен не ми се е случвало да се заигравам с подправения си оргазъм. И аз съм отхапвала мръвка от бицепса на уж виртуозния ми любовник, за да го "накажа" за неудържимия кеф, който ми доставя. Леле, каква нелепост. Да речем, тогава съм била млада и неопитна. Като понавъртях годинки, реших, че повече такава самодейност в кревата няма да предприемам.
Нито за теб добре, нито за тези след теб. Кому е нужно да помпаш сексегото на мъжа? Не е полезно и за него и най-вече за суетата му, ако бъде ударена под кръста от някоя дама, която изобщо не си пада по преструвките в секса.
Ако приемем, че сексът в една връзка има някаква предварително написана съдба във вселената на двойките, най-вероятно в него е споменато, че партньорите имат дарбата да измерват с физична точност нивото на плътско удовлетворение на другия. Или поне така би трябвало да бъде в една нормална паралелна реалност.
Кому е нужно излишно възвеличаване на нечия криворазбрана "виртуозност". В хиляди пъти оргазмът е по-добър, ако е общуван в ежедневието. И не, не говоря за това да го режисирате, а да комуникирате с партньора си за всичко. Да обсъждате сексуалността си и удовлетворението ви в кревата. Това е съществена част от ядрото на оргазма.
Да предположим, че емоционалната и сексуалната ви комуникация са двата най-големи фактора, които засягат взаимното възприемане на плътското удовлетворение при двойките.
Ако вашите отношения са подвластни на тях, то тогава не би трябвало да ви се наложи да фалшифицирате удоволствието си.
Но ако партньорът ви е с тотално изключена емоционалност за вас, то тогава имате два варианта за действие. Или да си вземете отпуск и да го прекарате в непрекъснато гледане на порнофилми, за да може след това да се извивате професионално в "оргазъм", или да си вземете платен отпуск от връзката ви, защото безплатен оргазъм няма.
11.07.2021, 11:00 часа
675 1
Коментари

реалност

11.07.2021, 19:37 часа
Всичко е относително , което включва и лъжа и измама. Любов , след някое време наужким , след някое време този човек не бил за нас...Търсиш гъдела , а той е един и същ и времето минава , а търсенето продължава, вместо да си се обичате нон-стоп
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha