Напрежение! Илиян Нисторов нападна активисти на "Изправи се! Мутри вън!" във Враца /снимки/

Напрежение! Илиян Нисторов нападна активисти на "Изправи се! Мутри вън!" във Враца /снимки/ С напрежение между протестиращи и бивши общински служители завърши събитието пред Съдебната палата във Враца, с който се отбеляза 1 година от началото на протестите 
Със словесен сблъсък между протестиращи с искане за оставката на Главния прокурор Иван Гешев и бившият общински служител Илиян Нисторов завърши събитието, с което се отбеляза 1 година от протестите от 2020 г. 
Преди това водачът на листата на "ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!" Андрей Вълчев припомни основните искания на протеста преди година:

1. Оставките на премиера Бойко Борисов 
2. Оставка на Главния плавния прокурор Иван Гешев 
3. Срещу мафиотизацията, корупцията и беззаконието в управлението на страната 
4. За свобода на словото  

След края на протеста гражданите се отправиха на шествие в централната част на града, по време на което, без да бъде предизвикан, Илиян Нисторов започна да обижда протестиращите. 
След кратки пререкания с изказалия своите симпатии към Иван Гешев и Бойко Борисов бивш контрольор на БКС и директор на общинското предприятие „Обредни дейности” във Враца, гражданите завършиха своя протест на площада пред общината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
09.07.2021, 19:20 часа
4538 2
Коментари

Леле Мале

09.07.2021, 23:23 часа
Илияне, Илияне, до къде стигна!? Хората ти дадоха голяма тава с баница ама ти не можа да я режеш и разпределяш и сам се махна, а сега си взел да се занимаващ с протестиращи. Ок, ти си знаеш обади ми се утре да пием по кафе

Алекс Николов

09.07.2021, 20:06 часа
Този "контрольор" е завършен идиот и пълен нумад- от правоверен потомствен комунист ,през ДСБ , Герб и т.н..Не заслужава внимание още повече в пресата този кукурузен висшист.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha