Какви са тенденциите това лято?

Какви са тенденциите това лято? Кои дрехи са сред модните тенденции за 2021 г.? Кои цветове са незаменими? Заставате ли пред гардероба и просто не знаете какво да облечете? Не се притеснявайте, много жени се чувстват така. Дори когато има достатъчно дрехи, понякога те просто не са правилните. Така че нека да го подредим и да измислим нови комбинации! Модните тенденции за 2021 с нетърпение чакат да бъдат носени от вас. Ще ви кажем кои от тях са абсолютно задължителни за вашия гардероб.

Мини поли 
Макси, миди, мини - всички са прекрасни, но тази година основният акцент е върху късите поли. Мини полите могат да се носят във всякакви форми и цветове през 2021 година. Мини поли с малка цепка в предната част на крака или с плисета са на мода този сезон. Визията от 90-те не само издължава крака, но и осигурява типично готиното настроение на това десетилетие. 

Панталони и дънки
За феновете на панталоните, разбира се, има достатъчно модели тази година, с които наистина може да сте модерни тази година. Този сезон панталоните с по-широки кройки се завръщат. Тази година можете спокойно да оставите тесните дънки да си починат и да се концентрирате върху права или дори разкроена кройка. Особено предимство на тази тенденция е, че този тип дънки са изключително комфортни заради по-свободната форма. 

Костюми и дамски комплекти
Независимо дали сте в офиса или у дома, костюмите и дамските комплекти са задължителни. 
Ако ви харесват по-класически, тогава блейзерите са абсолютно задължителни във вашия гардероб. Съчетани с подходящ панталон, вие сте добре подготвени за вашата работна среща. Малък намек: обърнете внимание на избора на цветове. Пастелните нюанси изглеждат леки и приветливи - независимо от вида на плата. Ако искате да изглеждате също толкова елегантни, но в по-ежедневни ситуации, може да изберете дамски комплекти от две части. Те са подходящи за разходки в парка, вечери, обеди или дори за работа.

Жилетки 
Предлагат се в дълги, къси, супер къси варианти, с къси ръкави, дълги ръкави и са подходящи за доста ситуации. Те се съчетават добре с дънки, поли, рокли, къси панталони и са идеалният спътник, когато имате нужда от нещо малко, което да облечете. В края на миналата година тази тенденция се върна обратно от 90-те години в света на модата. Отново пастелните цветове са най-добрият избор. Ако искате нещо по-пухкаво, можете да използвате жилетка с изкуствена козина на яката . Това създава истински луксозен вид.

Кои обувки са сред модните тенденции за 2021 г.?
През пролетта предпочетохме да се фокусираме върху маратонки в пастелни нюанси, защото тази година всичко е свързано с пастел. През лятото фокусът е върху сандали с котешки токчета, които правят своя дебют. Сандалите с равни подметки също са на мода, но изберете такива с по-висока подметка.

Тази година има някои цветове, които определено са на фокус:
- Розово;
- Лилаво;
- Пастелни тонове;
- Слънчево жълто;
- Бяло;
- Сиво;
- Кафяво;
- Цветовете в аксесоарите.

Споменатите цветове със сигурност се отнасят и за аксесоарите, които носите. Чантите и обувките този сезон в пастелни цветове са истинско попадение. Като допълнителен аксесоар може да се възприеме и вашия маникюр. Освен класическите цветове, този сезон слънчевото жълто е на мода и стои изключително свежо. А ако искате да запазите свежия цвят за по-дълго време си вземете гел лак, който се изпича с помощта на UV лампа. Този вид маникюр издържа до 2 седмици без да се повреди и без да загуби блясъка си. 
20.07.2021, 08:50 часа
2033 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha