Ваканционно настроение и в гардероба

Ваканционно настроение и в гардероба Стягате багажа за почивка, но нямате достатъчно място в куфара? Или не знаете как да съчетаете стилен летен тоалет, в който няма да ви е горещо? Тогава сте на правилното място - ние ще ви посъветваме как да си осигурите перфектния летен гардероб.
Независимо дали ще прекарате почивката си в чужбина, или ще останете вкъщи през лятото, нужни са само няколко неща, за да създадете функционален летен гардероб. Важно е те да са универсални и лесно да се комбинират помежду си. С добре подреден гардероб, ще можете да изкарате цялото лято. Кои дрехи определено не трябва да липсват през този сезон?

Универсална лятна рокля
Можете да я облечете при разходка с лодка, при обиколка из града и при маратон по магазините. За предпочитане пред синтетичните материи са естествените като памук и лен, които са най-подходящи за горещите дни. Черната рокля стои добре на всяка фигура. Ако изберете дълга рокля, тя ще ви предпази от слънчеви изгаряния. И ако имате нужда от по-елегантен тоалет за вечеря в ресторант, просто добавете стилно бижу, обуйте обувки с висок ток и нанесете червено червило на устните си. Ако искате да спестите пари при покупка, не забравяйте да използвате промокод, който можете да намерите в портала Kuplio.bg.

Еспадрили
Търсите ли летни обувки, които да подхождат на рокли, къси панталони и гащеризони? Тогава посегнете към еспадрилите. Те не изглеждат толкова спортни като маратонките и в същото време са по-комфортни от повечето летни обувки. Благодарение на удобната кройка и приятен материал, можете да ходите по цял ден в тях. Може би правилните обувки ви очакват в Obuvki.bg. Ако използвате в Obuvki.bg код за отстъпка при покупка, ще можете да желания чифт на намалена цена.

Бяла тениска
Тя винаги е добър вариант, когато не знаете какво да облечете. Перфектно допълва поли или панталони с по-изразен цвят и шарка. Няма значение дали ще изберете тениска с кръгло, или V-образно деколте - и двата модела са класика, която никога няма да излезе от мода.

Широк панталон
Кой би искал да носи дънки в най-големите жеги? Оставете ги у дома и отидете на почивка с ефирни панталони. Ако са направени от лен, ще ви е удобно дори в най-горещите дни. Ако обаче в тях е смесен и друг материал, те ще се мачкат по-малко. В крайна сметка кой иска да губи време в гладене през почивката си?

Гащеризони
Те ще спестят място в куфара и времето, което иначе бихте отделили за планиране на тоалет. Просто добавете чифт сандали и чанта и можете да тръгвате.

Бански като част от тоалет
И защо не? През лятото всичко е възможно. Използвайте горната част на банския вместо тениска. Или вместо боди облечете цял бански. Не само ще изглеждате стилно, но и ще бъдете готови да скочите в басейна по всяко време.

Рокля тип ризи
Роклята тип риза е друга многофункционална дреха. Можете да я носите като рокля, да я облечете върху панталон или носите върху банския на плажа.

Сламена шапка
Защитете се от горещите летни лъчи и изглеждайте като от филм. Сламената шапка винаги изглежда стилно и в същото време ви предпазва от слънчеви изгаряния.

Кафтан или кимоно
Може да носите лек кафтан или кимоно през цялата почивка. Можете да ги използвате по време на пътуването в самолета, можете да ги сложите върху банския на плажа и те също така ще ви служат и в климатизирания ресторант или на терасата вечер. Би било трудно да се намери по-универсална лятна дреха.

Голяма чанта
Най-подходяща е тази, в която ще се поберат кърпа за плажа, книга и малки покупки. Универсален аксесоар, който можете да използвате не само на почивка.
23.07.2021, 08:30 часа
2608 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha