От последните минути! Моторист помете велосипедист във Враца, линейка лети към болницата /снимки/

От последните минути! Моторист помете велосипедист във Враца, линейка лети към болницата /снимки/ Моторист е блъснал велосипедист във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, на кръстовището между ул. „Георги Апостолов“ и бул. „Васил Кънчов“ в областния център. Млад мъж e управлявал мотор „Кавазаки“ с врачанска регистрация, като се движил по улицата и отивал към индустриалната зона. Той спрял преди кръстовището, за да се увери, че не идват други превозни средства, а когато тръгнал внезапно се появил велосипедистът. Мотористът не успял да спре навреме и ударил 44-годишния мъж с колелото, при което той паднал на пътното платно и останал да лежи там.
Свидетели на произшествието подали сигнал на тел. 112 и на мястото веднага пристигнали екип на полицията и линейка. Спешните медици оказаха бърза помощ на пострадалия, след което го натовариха в линейката, за да бъде транспортиран в болницата за обстоен преглед. По първоначална информация има фрактура на единия крак.
Служителите на реда тепърва ще изясняват причините, довели до катастрофата.
 
26.07.2021, 12:59 часа
7800 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha