"Бдин" победи "Партизан" /Червен бряг/ с 2:0 /снимки/

"Бдин" победи "Партизан" /Червен бряг/ с 2:0 /снимки/ "Бдин" се наложи с 2:0 над "Партизан" /Червен бряг/ в среща от втория кръг на Северозападната Трета лига. Видинчани поеха инициативата още от първия съдийски сигнал, а двата гола във вратата на гостите бяха най-малкото, с което можеха да си тръгнат от стадион "Георги Бенковски".
Първото попадение отбеляза един от най-добрите на терена в тази среща- Александър Соколов. В 22-рата минута на мача опитният футболист на "Бдин" откри резултата с хубав удар извън наказателното поле. Само пет минути по-късно Соколов центрира за второто попадение в мача, а Калоян Цветков беше заел най-добра позиция в наказателното поле на "Партизан" и отбеляза с глава за крайното 2:0. Централният нападател на "Бдин" Валдемар Стоянов няколко пъти се озова очи в очи със стража на гостите Станислав Антонов, но не успя да го преодолее.
Това е втора поредна победа за видинчани от началото шампионата. "Бдин" заема втора позиция във временното класиране с 6 точки.
В следващия кръг предстои гостуване на негостоприемния терен на "Павликени".
"Доволен съм от днешния мач - от резултата и от играта на отбора. Можехме да победим и с по-голям резултат, но изпуснахме създадените голови положения. Надавам се отборът да продължи да побеждава и да сме в челото на класирането", каза след срещата старши треньорът на "Бдин" Диян Попов.
За "Бдин" започнаха: Павел Станев, Ивайло Иванов, Денис Николов, Стефан Стефанов, Ангел Цолов, Калоян Цветков, Светослав Валериев, Цветомир Тодоров, Александър Соколов, Мартин Николов, Валдемар Стоянов /Руслан Куанг, Велислав Петров и др./
15.08.2021, 13:29 часа
854 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha