Ветеранка оцени високо футболната половинка Агустина Гандолфо /снимки/

Ветеранка оцени високо футболната половинка Агустина Гандолфо /снимки/ Подписването на "Манчестър Сити" с Джак Грийлиш от Астън Вила за 100 милиона паунда го превърна в най-скъпия играч във Висшата лига. Но интересът на клюкарите вече е насочен другаде, а именно към новите имена, но на футболните половинки, пише „Сън“.
Точно като някакво жури, бившата футболна съпруга Сузи Уокър вдига оценки. 50-годишната Сузи бе жена на вратаря на "Тотнъм" Иън Уокър.
Тя каза: „Да си футболна съпруга е голяма работа. Вие не само подкрепяте любимия си, но и състоянието ви може да бъде свързано с кариерата му. Например, ако той е на пейката за дълго време или извън състава, може да останете извън борда и да не бъдете канени на партита. Когато бях в този свят, познавах Виктория Бекъм, Черил Коул, Колийн Рууни и Карли Коул. Но днес има допълнителен натиск от социалните медии. Във футбола може да има много пари, но непрекъснато сте в крак с другите играчи и техните партньори. Моят съвет е да бъдат себе си и да бъдат възможно най-мили с другите. Надявам се, че новите Wags ще получат помощ за приспособяване и опознаване на хората. Като казах това, аз съм много щастлива, че сега съм далеч от това, честно казано.”
Най-висока оценка получава Агустина Гандолфо, приятелката на Лаутаро Мартинес – 10. 25-годишната аржентинка е модел. Двойката беше представена от съпругата на съотборника на Мартинес от "Интер" (Милано) Мауро Икарди – Уанда Нара. Сузи казва: „Тя е зашеметяваща. Може би причината, поради която стойността на съпруга й е толкова висока“.
21.09.2021, 12:00 часа
1620 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha