Без милост! Крадци обезкостиха приюта на отец Иван в Якимово, полицията ги хвана

Без милост! Крадци обезкостиха приюта на отец Иван в Якимово, полицията ги хвана Крадци са атакували приюта на отец Иван в Якимово, научи агенция BulNews.
В неделя е получен сигнал от 63-годишна жителка на селото. Тя съобщила за кражба на два буса - "Фиат Дукато" и "Фолксваген Lt", собственост на 76-годишния отец Иван. Автомобилите били паркирани отключени пред Дома за сираци.
Полицията започнала незабавно издирване на извършителите. В резултат на проведеното разследване от служители на Участък Якимово, със съдействието на служители от Участък Бойчиновци, бандитите били установени. Оказало се, че това са двама братя, криминално проявени, на 26 и 21 години, от същото село.
Единият бус - „Фиат Дукато”, е намерен в село Мърчево, оставен в имот на 55-годишен жител и е върнат на собственика. "Фолксваген Lt" е открит в процес на разкомплектоване в село Владимирово, в имота на 29-годишен жител.
В хода на разследването е установено, че в дните между 6 и 16 август 26-годишният извършил и друга кражба от приюта. Апашът отмъкнал бензинова тракторна косачка и двумесечно мъжко теле. При извършените оперативно-издирвателни мероприятия те са открити в дома на 57-годишен жител на Мърчево и върнати на собственика.
Работа по документиране на престъпната дейност на извършителите продължава в Участък Якимово.
 
18.08.2021, 10:49 часа
3059 1
Коментари

123

18.08.2021, 16:53 часа
ВСИЧКИ СА ОТ ЕДИН ЕТНОС !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha