BOOM-балоните са вече и във Враца! Вижте как и къде да си поръчате щастие

BOOM-балоните са вече и във Враца! Вижте как и къде да си поръчате щастие BOOM-балоните са вече и във Враца, научи агенция BulNews.
В забързаното ежедневие, пълно със стрес и отговорности, всички имаме нужда да разпуснем понякога. Нашумелите балони с райски газ вече се продават в почти всяко нощно заведение и трупат все повече одобрение от купонджиите у нас. Въпреки че COVID-19 затвори дискотеките, партито все още може да бъде навсякъде около Вас.
Райският газ е пътят към "лесното щастие", тъй като е безопасен, продава се легално и е на достъпни цени. Балоните с райски газ на BOOM са отлично решение, за вечер изпълнена със смях и веселие. Един флакон стига за от 80 до 100 балона. За Враца той е на промоционална цена от 120 лв., с безплатна доставка в града и подарък балони. 
Какво всъщност е райски газ?
Райският газ (N2O) е познатото наименование на диазотния оксид. Той намира редица приложения в медицината, сладкарството и инженерството, а употребата му с развлекателна цел датира от повече от 150 години.
Той неслучайно се продава свободно, защото разумната му консумация не представлява риск за здравето. Той няма дълготрайни ефекти върху тялото и психиката и не води до физическо пристрастяване. 
Ефектът му трае три минути, които са абсолютно достатъчни за да вдигнат настроението Ви до небето. След преминаването му отново ще сте в кондиция и можете да повторите, че и да потретите! Разбира се, нашият съвет към Вас е да не прекалявате, защото всичко хубаво се разваля, ако не се консумира с граници и мярка! 
Подарете си страхотно изживяване и поръчайте на тел: 0879010505на www.FoodboX.bg, на лично съобщение в Instagram страницата, или на място в ресторант "Вили", "Omerta bar & dinner" и "White bar" на пл. "Ботев" във Враца.

 
15.09.2021, 08:40 часа
2461 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha