Калин Каменов поздрави децата на Враца по случай първия учебен ден

Калин Каменов поздрави децата на Враца по случай първия учебен ден Кметът Калин Каменов поздрави децата на Враца по случай първия учебен ден, стана ясно от публикация в социалната мрежа. 

Публикуваме целия текст без редакторска намеса:
"Честит първи учебен ден! 
Вероятно новата учебна година ще бъде трудна както за учениците, така и за техните родители и учителите. Но трудностите не бива да ни пречупват, а да ни правят по-силни.
Наред с уроците по Български език, Математика или История, днешните деца от малки трябва да се учат и на критично мислене, дигитални умения и самодисциплина. Защото това ще определи тяхното бъдеще.
Не наизустяването на формулите по геометрия, а способността да останеш концентриран и мотивиран при поредното онлайн обучение ще отличат отличниците в живота!
Родителите на най-малките отново ще бъдат разкъсвани между своята работа и уроците на своите деца. Призовавам работодателите да бъдат максимално гъвкави към своите служители с малки ученици. Призовавам и учителите да се стараят още повече, за да облекчат работата на родителите. 
Учителите са хората, които са възродили нашата нация. Отново те ще имат основна роля, за да се справим с това предизвикателство.
Бъдете здрави! Бъдете любознателни и непримирими! Бъдете за пример!".
15.09.2021, 09:18 часа
1170 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha