Поздрав от кмета на Лом д-р Георги Гаврилов по случай 15 септември

Поздрав от кмета на Лом д-р Георги Гаврилов по случай 15 септември

Кметът на Лом д-р Георги Гаврилов поздрави децата, учителите и родителите по случай първия учебен ден - 15 септември.
Ето пълния текст без редакторска намеса:

"Скъпи деца, учители, ученици и родители,
15 септември е ден вълнуващ и незабравим за всеки един от нас. Скъп празник на духа и знанието, изпълнен с много вяра и надежда.
Мили деца, нека вашите дни в детската градина бъдат наситени с много игри, веселие и радост. Вие имате подкрепата и обичта на своите учители и родители, които всеотдайно се грижат за вас. 
Днес първокласниците за пръв път прекрачват прага на училището, в което ще открият един привлекателен необятен свят, „където знанието живей“, и много приятелства. На вас, първокласници, пожелавам успех в учението и щастливи мигове!
С удоволствие се обръщам към учениците с пожелание за здраве и нека с упоритост и последователност да следват своите мечти, защото „без наука няма сполука“!
Прекланям се пред учителите за тяхната сила и вдъхновение, с които неуморно изпълняват своята благородна мисия – да обучават и възпитават нашите деца. Желая ви успешна и ползотворна нова учебна година, скъпи учители!
Уважаеми родители, насърчавайте и подкрепяйте своите деца, вдъхвайте им увереност, че с образование, труд и постоянство, ще се справят с житейските предизвикателства!". 

15.09.2021, 10:19 часа
1347 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha