Кметът на Оряхово поздрави децата за първия учебен ден

Кметът на Оряхово поздрави децата за първия учебен ден Кметът на Оряхово Росен Добрев излезе с поздрав по слчуай 15 септември. 
Ето пълния текст без редакторска намеса: 

"Мили ученици и деца, уважаеми учители, скъпи родители, 
Поздравявам ви с настъпването на новата учебна 2021/2022  година!
Нека този ден бъде вълнуващ за всички Вас, защото всичко започва от знанието.
Мили ученици,
Вие, които прекрачвате училищния праг, някои за първи път, други за пореден, Ви пожелавам да бъдете здрави и ученолюбиви!
Нека първият училищен звънец възвести началото на една успешна нова учебна година, която да ви донесе нови знания, успехи, незабравими преживявания с вашите съученици и учители!
Скъпи деца,
Бъдете добри един към друг, внимателни към Вашите учители, весели в игрите и усърдни в заниманията, защото детската градина е мястото, където се създават приятелства за цял живот и където израстват крилата за полета към знанието, което огрява човешкия път!
Уважаеми учители,
Всеки един от Вас, отдавайки себе си на децата, с любов и професионализъм, поставя основите и гради общото им бъдеще! Вие имате отговорност да покажете на вашите деца и ученици, че науката е мъдрост, която дава свобода.     
Скъпи родители,
Пожелавам Ви повече воля и търпение, за да бъдете по – близо до децата си и да ги окриляте в трудните моменти. На Вас е отредено да преподавате друг вид урок. Бъдете до децата си, подкрепяйте ги, показвайте им доброто и стойностното около нас, оглеждайте се в своите деца и бъдете това, което искате за тях". 
15.09.2021, 11:38 часа
451 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha