Откриха тържествено новата учебна година в Бяла Слатина /снимки/

Откриха тържествено новата учебна година в Бяла Слатина /снимки/ 2459 ученици, от които 204 първокласници, прекрачиха прага на родното училище в Бяла Слатина, съобщиха от управата.
На празничния 15 септември във всички училища в общината имаше представители на екипа на кмета - инж. Иво Цветков, които приветстваха децата, учителите и присъстващите родители с началото на новата учебна година. Навсякъде беше прочетен поздравителен адрес от името на градоначалника и от Веселка Борисова - председател на общинския съвет. Всички първокласници получиха специален подарък от кмета - книжката „Приказки за първолака“.  
„15 септември 2021г. е Твоят ден! Днес ти ставаш ученик!
Днес за първи път прекрачваш прага на непознатото за теб училище, с цялата енергия на лятото, готов за знания, игри и „вълшебства“. Нека стремежът към знания те води към твоя път нагоре, към най-смелите мечти!
Бъди здрав, търсещ и успяващ човек!
Вярвам в теб и ти желая късмет и успехи!
На добър път първокласнико!", написа в посвещението към книжката инж. Иво Цветков. 
В поздравителния си адрес той призова учениците да пазят традициите на училището, да множат успехите му, да почитат всеотдайността на своите най-верни приятели - учителите, да ги уважават и радват с добри дела.
 
15.09.2021, 14:49 часа
810 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha