Полицаи тарашиха дома на иманяр в Монтанско, щракнаха му белезниците

Полицаи тарашиха дома на иманяр в Монтанско, щракнаха му белезниците Ченгета тарашиха дома на иманяр от Монтанско, задържаха го, съобщиха от МВР.
Случилото се е от вчера. Между 10 и 16 часа на територията на районното управление в Берковица е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на кражбите и незаконния трафик на културни ценности. При акцията са извършени проверки на 10 лица и едното от тях - 43-годишен жител на Мездрея, е задържан за 24 часа в полицейския арест. Срямо него са образувани 2 досъдебни производства. При извършено претърсване в дома му в селото е намерен и иззет пълнител от пистолет с надпис 1901-1, съдържащ патрон с изписани цифри на дъното 1087. Обитателият на дома е предал на разследващите и металдетектор с надпис "Оmega" и монета с релефни изображения и отвор с кръгла форма в единия край, за която се изяснява дали представлява културна ценност.
В хода на полицейската акция са проверени 10 моторни превозни средства и 5 обекта и са съставени 2 фиша по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна
17.09.2021, 12:58 часа
1412 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha