"Бдин" /Видин/ постигна важна победа като гост в Славяново

"Бдин" /Видин/ постигна важна победа като гост в Славяново "Бдин" /Видин/ победи с 2:0 "Вихър" /Славяново/ като гост.
Двубоят се игра в съботния ден.
Двата гола в срещата от 7-мия кръг на Северозападна Трета лига отбеляза полузащитникът Цветомир Тодоров, който е и юноша на видинския клуб.
"Победата е изключително важна, защото е срещу един от силните отбори в групата", заяви Павел Павлов, помощник треньор на "Бдин".
"2:0 победихме отбора на "Вихър" (Славяново). Един от силните в групата. Винаги е в челото на класирането, излючително важен мач за нашия отбор. Заслужено ги победихме, надиграхме ги по всички показатели. 2 гола отбеляза Цветомир Тодоров, в 30-та и 65-та минута. Втория гол стана след много красива атака. Първият след хубаво изпълнение от пряк свободен удар. Доволни сме от момчетата, няма от какво да се оплачем, няма наказания, няма контузени. Аз твърдя, че нашият отбор е много добре окомлектован, имаме много силни футболисти...Целите са да бъдем в челото на класирането, минимум в 3-ката натам сме се насочили... Предстои ни мач с Мездра, който също е много важен. Няма да ги подценим в никакъв случай, ще излезем и срещу Мездра за победа, да затвърдим хубавите впечатления от мача в Славяново. Като преди това ни предстои мач за аматьорската купа в сряда на 22 с отбора на "Дреновец". Тук във Видин ще бъде срещата. Надяваме се да победим. Ще видим сега, каквото стане, все пак това е футбол, те също ще искат да победят. Основен приоритет си ни остава първенството.", коментира той.
19.09.2021, 16:41 часа
918 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha