Облачно ще е времето и днес

Облачно ще е времето и днес През деня над страната ще е предимно облачно. На места ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад и с него ще продължи да нахлува хладен въздух. Минималните температури ще бъдат между 7 и 12 градуса, а максималните - между 16 и 21 градуса.
Над Черноморието ще има значителна облачност и главно след обяд ще има валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат 18-21 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 22-23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и ще остане без съществена промяна.
Над планините ще бъде предимно облачно. На много места ще има валежи от дъжд, с нахлуването на студен въздух, по високите части ще превали и сняг. Ще духа умерен до временно силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 8 градуса, на 2000 м - около 1 градус.
През следващите дни ще остане ветровито, с променлива облачност, почти без валежи. В четвъртък ще се задържи сравнително студено с минимални температури между 5 и 10 градуса и максимални - между 15 и 20 градуса. В петък през деня ще започне затопляне, дневните температури ще се повишат с няколко градуса.
22.09.2021, 08:08 часа
593 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha