Скандалът се разраства: Общинският съветник от Враца-педофил Венелин Петров отказа да напусне ЗНС, Диляна Давидкова се отцепи от групата

Скандалът се разраства: Общинският съветник от Враца-педофил Венелин Петров отказа да напусне ЗНС, Диляна Давидкова се отцепи от групата Общинският съветник Диляна Давидкова напуска групата на Земеделски народен съюз във врачанския местен парламент, стана ясно преди минути на редовното заседание на сенаторите.
Тя вече е подала заявлението си за отцепването от групата. Мотивът й за напускането е отказът на Венелин Петров да се оттегли от парламентарната група, от която в момента е общински съветник.
„Въпреки че от днес вече съм независим общински съветник аз ще продължавам да работя за реализирането на своите идеи и за поетите ангажименти. Надявам се Венелин Петров да изчисти своето име и да понесе своята отговорност“, категорична бе Давидкова.
Преди дни агенция BulNews разкри грандиозен скандал с общинския съветник Венелин Петров.

Мега скандал! Скрита камера хвана в крачка общински съветник от Враца-педофил /снимки+видео/

На кадрите на скритата камера се вижда как той се опитва да прави секс с 13-годишно момиче. Публикувани са и чатовете между двамата в мобилно приложение, от които ясно личат опитите му да вкара детето в леглото си. Врачанската прокуратура вече се е самосезирала относно действията на общинския съветник. Има образувано проверка, която е възложена на сектор „Борба с организираната престъпност“, съобщи окръжният прокурор на Враца. Преписката е в районната прокуратурата.
Междувременно от групата на Земеделски народен съюз излязоха с нарочна декларация относно действията на Петров. В документът се казва, че подобно поведение е далеч от моралните и човешки стандарти, на които се основава тяхната дейност като политическа организация и от групата държат Петров да понесе своята морална, политическа и наказателна отговорност за това.
До момента обаче в Общинския съвет във Враца не е постъпила молба или заявление за напускане от страна на Венелин Петров.
 
28.09.2021, 10:49 часа
8401 6
Коментари

цено

28.09.2021, 20:08 часа
в общината е пълно с извратеняци

Максим

28.09.2021, 16:18 часа
Пък на Вени му заложиха капан и той скочи в него с двата крака. Мишките ги ловя със сиренье, а Вени - с младо ягне.

Валентин

28.09.2021, 13:43 часа
Тоя дядка ще бъде булка в панделата, братята роми ще му скъсат дупарата.

врачанка

28.09.2021, 13:27 часа
Какво значи не е постъпила молба?Очаква се да се откаже сам от облагите с които се е ползвал години или съпартийците му не могат да го изхвърлят за подобно поведение?Големи моралисти сте на приказки в общ.съвет Враца.

12

28.09.2021, 12:22 часа
А какво се случва с ромите, които правят деца на 12 годишни? Не че оправдавам и този. Но ако ще се прилага закон, да се прилага за всички.

prisoner

28.09.2021, 11:43 часа
Боклук мършалясал! Само да знаеш в затвора как се радват на такива като теб и особено ги уважават!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha