При спецакция: Полицаи от Берковица разкриха 3 престъпления, има арестувани

При спецакция: Полицаи от Берковица разкриха 3 престъпления, има арестувани Полицаи от Берковица са разкрили 3 престъпления по време на специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност, съобщиха от МВР.
Проверките са извършени в понеделник, между 8.30 и 16 часа. В хода ѝ са разкрити – незаконно притежание на боеприпаси, грабеж и кражба на дамски чанта и портмоне.
В полицейския арест на районното управление в Берковица са задържани 47-годишен монтански жител, в чиято къща в село Бистрилица са намерени незаконно притежавани 61 ловни боеприпаси. Двама братя от берковския кв. „Раковица”, на 28 г. и 26 г. също са арестувани. Те са извършили грабеж на дамска чанта от 84-годишна берковски жителка, станал на празника на Берковица – 8 септември.
Установен е и автор на кражба на дамско портмоне на 69-годишна жителка, извършена от магазин в Берковица, също на 8 септември.
В хода на полицейската акция са проверени 12 лица, 3 адреса и 3 лица с криминални прояви. Съставени са акт за установено административно нарушение, 2 фиша по Закона за движение по пътищата и 5 предупредителни протокола по Закона за Министерството на вътрешните работи.


*Снимката е илюстративна
29.09.2021, 13:50 часа
642 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha