iPhone 13 закъснява, няма камери

iPhone 13 закъснява, няма камери Чакането за новите модели на iPhone 13 се удължава, след като ситуацията с коронавирус във Виетнам не се подобрява, а това води до ограничено или никакво работно време за фабриките, твърди японското издание Nikkei.
Компонентът на телефона, който е засегнат най-силно от ситуацията във Виетнам, са камерите, които Apple използва за новите си модели. Те са от ново поколение, като специалното при тях е оптичното стабилизиране на картината, което е възможно благодарение на сензори, поставени в камерите.
При предното поколение на телефоните подобни снимащи устройства бяха поставяни само на премиум модела - iPhone 12 Pro Max, но всеки от четирите модела, излизащи през 2021 г., разполага с подобно устройство. Именно поради тази причина виждаме и забавяне на продукцията на телефона.
"Заводите все още могат да произвеждат новите iPhone, но има пропуск в предлагането на модулите на камерата", казва един от ръководителите с директни познания за проблема пред Nikkei Asia.
30.09.2021, 15:49 часа
427 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha