Ударни проверки на полицията във Врачанско, спипаха куп нарушители

Ударни проверки на полицията във Врачанско, спипаха куп нарушители Специализирани полицейски операции са проведени вчера във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
За времето от 14 до 22 часа на територията на полицейския участък в Криводол е проведена специализирана полицейска операция с превантивна цел. Извършени са проверки на 22 лица и 17 МПС. Установени са 3 нарушения на Закона за движение по пътищата.
От 7 до 19 часа на територията на районното управление в Бяла Слатина е проведена акция с цел противодействие на контрабандата и разпространението на акцизни стоки, наркотични вещества, установяване на водачи управляващи МПС след употреба на алкохол или други упойващи вещества. Проверени са 14 МПС и 26 лица. Съставени са 3 акта и 5 фиша по Закона за движение по пътищата, 2 акта по Закона за българските лични документи.
На територията на районното управление в Козлодуй е проведена специализирана операция с цел противодействие и превенция на битовата престъпност. Проверени са 11 МПС и 13 лица. Съставени са 2 акта и 3 фиша по Закона за движение по пътищата.
В Оряхово е проведена акция за противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. Извършени са проверки на 9 автомобила и 14 лица. Установени са 2 нарушения на Закона за движение по пътищата.
01.10.2021, 11:09 часа
1486 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha