Огромна трагедия! Бивш главен секретар на Областна администрация във Враца почина по време на секс с известна дама, изпил наведнъж 2 сини хапчета

Огромна трагедия! Бивш главен секретар на Областна администрация във Враца почина по време на секс с известна дама, изпил наведнъж 2 сини хапчета Огромна трагедия е станала в началото на месеца във Враца, като причината за нея са изпити наведнъж 2 хапчета „Виагра“, научи ексклузивно агенция BulNews.
Случаят е изключително деликатен и по тази причина е пазен в тайна от обществото. Затова и медията ни няма да посочва дори инициалите на замесените в любовната история, завършила със смъртта на единия от участниците в нея.
В спокойния следобед на първия петък от месеца в апартамент на бул. „Никола Войводов“, популярен като „Дунав“, се срещнали за поредното рандеву изключително популярна в обществото дама и бивш главен секретар на областна администрация във Враца. Любовното гнездо е наето от дълго време от палавницата, която полага сериозни усилия срещите й там да останат в тайна за градските клюкарки.
Игривите гълъбчета имат връзка от около 10 години, за която обаче най-близките им хора и колеги знаят от самото начало, тъй като не е имало как да я скрият. И двамата са семейни и досега успявали да държат в тайна пред своите половинки секс приключенията си.
В онзи злощастен петък те отново се срещнали и за да отговори на любовния апетит на жената, около 60-годишният мъж изпил две хапчета „Виагра“ едновременно. Малко, след като започнали сериозните сексуални занимания, мъжът изохкал и паднал бездиханен върху своята партньорка. Изплашена, тя веднага извикала Бърза помощ, но пристигналите спешни медици само констатирали смъртта на застаряващия мераклия.
По протокол при подобен трагичен случай били уведомени и в районното управление на полицията. Пристигнала и служите на реда, като огледът в квартирата продължил близо 2 часа.
През това време жената, която до преди малко правила секс като за последно, била помолена да бъде на разположение и да не си тръгва. Разстроена, тя се обадила на сина си, който веднага изоставил работата си в полза на обществото и пристигнал да я успокои, както и да й даде кураж. По същото време съпругът на палавницата е в чужбина, където трупа ресурс за семейния бюджет.
Направената аутопсия по категоричен начин установила, че причината за внезапната смърт е предозирането със сините хапчета, заради което болното сърце на мъжа не издържало.

Снимката е илюстративна.
12.10.2021, 15:50 часа
12451 3
Коментари

Боже боже

20.10.2021, 08:27 часа
"Прашката" означава П. Владимирова ли ???

Брад

17.10.2021, 23:39 часа
Най-накрая! Прашката е моя!

до Бузов

12.10.2021, 23:39 часа
Моля,проверете кмета има ли нов апартамент зад кривият блок,че много се крие нещо като ходи и той там
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha