Психолог посочи кои жени най-често биват изоставени от мъжете си

Психолог посочи кои жени най-често биват изоставени от мъжете си Психологът и сексологът Александра Милър разкри кои са негативните качества у жените, които подтикват мъжете да ги напуснат. Тя отбелязва, че жената трябва да се радва на собствения си живот и да не се придържа към партньора си.
 „Една жена не трябва да бъде „лепкава като храст от репей“. Това не само не предизвиква интерес, но и ще увеличи раздразнението. С такава жена мъжът се чувства вързан с ръце и крака, тя е като обсебваща муха, такава жена няма да има желание да се стреми, да се обсипва с цветя, а по -скоро иска да измисли куп неща за вършене, за да разпредели личното си пространство по този начин“, смята психологът.
Според психолога жената, силно привързана към мъжа, използва любимия си „като патерица“. Тя започва да разчита на него финансово, социално и емоционално. Сексологът смята, че връзките и любовта често се разпадат поради факта, че жената е емоционално незряла.
Такива жени, според специалиста, не могат да се радват на живота си и намират интерес само към своя мъж и неговия живот. Но мъжете са по -малко емоционални, така че получават удоволствие чрез своята жена. Съответно, ако тя не получава удоволствие от живота си, тогава мъжът също ще получи по-малко от необходимите емоции.
В допълнение, жените, които не могат да се доближат, са изложени на риск да бъдат изоставени. Затова психологът препоръчва да не се превръщате в „кралица“.
18.10.2021, 11:00 часа
766 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha