Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли, шофьори молят за помощ /снимки/

Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли, шофьори молят за помощ /снимки/ Опасна дупка на околовръстното на Враца всеки ден троши десетки коли, научи агенция BulNews. 
За огромния трап в редакцията на медията ни сигнализираха потърпевши шофьори. Дупката се намира на обхода, в лентата за движение в посока Монтана, на моста при кръстовището за село Косталево и е дълбока половин метър.
По думи на един от водачите, който пътува по трасето всеки ден, дълбокият трап се е появил преди около 10 дни, вследствие на силния дъжд, който се изля. Той разказа, че вчера, около 17 часа, докато пътувал за Враца, в дупката били скочили 10 коли и всички си спукали гумите, което наложило да аварират на пътя. Турски камион бил в същата проблемна ситуация заради компрометирания участък, а в момента на мястото има ТИР, който освен спукани гуми е и с повреди и по ходовата част. 
На дупката вече е поставена имровизирана сигнализация, а водачите, които пътуват всеки ден знаят, че е там и я избягват, но останалите им колеги чупят колите си. 
Това не е единствената опасна дупка около Враца, която създава предпоставка за по-сериозни инциденти. 
„Трябва ли някой да загине, за да бъде направена дупката?“, пита възмутеният водач, който всеки ден, минавайки от там, вижда повредени автомобили. 
Шофьорите молят от Областно пътно управление във Враца спешно да изпратят докладна до АПИ, за да им бъдат отпуснати средства за спешен ремонт в натоварения участък, преди да е станал фатален инцидент. 
13.10.2021, 11:28 часа
2809 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha