Ето защо мъжете предпочитат секс с по-възрастни жени

Ето защо мъжете предпочитат секс с по-възрастни жени Мъж, който е имал опит да излиза и да прави секс с по-възрастни жени, вероятно ще го запомни като един от най-добрите секс преживявания в живота си. За някои господа това, което първоначално са смятали за мимолетно влечение към „пумите“, в крайна сметка се превръща в техен тип. Така де, след като са опитали от страхотния секс с „пума”, ще им бъде трудно да намерят по-добър учител, партньор или любима. Защо мъжете обичат секс с по-възрастни жени?

1. Това е игра с числа
Дори само възрастта на по-възрастната жена показва още много години опит, вероятно с множество партньори.

2. Имат много практика
Пумите са били в дългосрочни връзки и бракове, които са им осигурили години сексуален опит с един партньор. Тези спомени се имплантират в мозъка на зрялата жена и независимо дали са добри или лоши, са оформили нейния сексуален опит.

3. Знаят какво искат
Тяхното самосъзнание идва от дългогодишен опит и общуване със сексуални партньори. Те си доставят удоволствие от много години и не се страхуват да говорят за нещата, които наистина ги карат да мъркат.

4. Научили са се какво искат мъжете
Те са наясно с това кои позиции и техники възбуждат мъжете благодарение на предишните им партньори.
Те задават въпроси и измислят фетиши и сексуални фантазии, които карат партньора им да цвили от кеф.

5. Наслаждават се на секса толкова, колкото и партньорът им
Те нямат никакви заблуди, че ще вкарат този или онзи мъж в брак или че ще създадат семейство. Това сваля натиска от любовника им, който просто иска да се забавлява без задължения. Това облекчаване на стреса е основна причина сексът да е страхотен с по-възрастна жена, която не е толкова нуждаеща се или взискателна.

6. Осъзнават важността на секса в една връзка
Може да е била в брак, където сексът е бил нездравословен или липсващ. Тя няма да използва секса като разменна монета, за да се опита да получи нещо материалистично от по-младия мъж. Жените знаят психологическите и физическите ползи от редовния секс.

7. Ласкаво е за по-младия мъж, че секси зряла жена го желае
Предизвикателство е да бъдеш с привлекателна по-възрастна дама, която е в добра физическа форма.
Тя има време да се грижи за себе си, тъй като децата й са по-големи и по-малко зависими от нея.

8. Обичат да преподават на нетърпеливите си по-малки ученици
Те знаят кога да бъдат доминиращи и подчинени. Мъжът усеща това знание и сила, което е много стимулиращо за представянето му в леглото.

9. Имат доверие в телата си и вярват в сексуалната си сила
Това е огромна възбуда за мъже, които досега са били с млади момичета, които все още се учат да скачат на въже в секса. На някои девойки им е неудобно да говорят мръсотии в леглото. Възрастните жени са спонтанни и им е удобно да бъдат голи.

10. Не се страхуват да общуват
По-младият мъж ще знае къде точно стои зад фасадата й. Тя няма да играе игри с по-младия си мъж, като не отговори веднага на обаждането й. Тя ще се приближи до мъж в бар и няма да чака той да направи първия ход. Тя ще обясни какво иска от връзката. Ще сподели открито своите сексуални нужди и желания. И най-важното, тя не се притеснява да загуби мъжа, ако се изрази предпочитанията си.
24.10.2021, 11:00 часа
1249 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha