При спецакция! Ченгета секнаха бизнеса на голям дилър в Берковица, иззеха много наркотици

При спецакция! Ченгета секнаха бизнеса на голям дилър в Берковица, иззеха много наркотици Полицаи са хванали мъж с много наркотици в Берковица, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.
Той е бил заловен вчера, около 16.20 часа, близо до бензиностанция в града, в хода на специализирана полицейска операция по противодействие на разпространението на наркотични вещества. Екип от криминалисти и "Специални тактически действия" на областната дирекция на МВР в Монтана проверили 29-годишен водач на лек автомобил „Джип Чероки” от Берковица. При претърсването в колата били намерени и иззети 3 бучки, съдържащи 103 грама амфетамини и плик с 35 грама канабис.
При последвалия тараш в обитавания от мъжа имот в Берковица, зад пейка, непосредствено пред жилището, са открити пластмасово шише с 12 топчета канабис, с тегло от 6.5 грама и 6 топчета с 2.6 грама амфетамини.
Притежателят на наркотичните вещества е задържан за 24 часа в полицейския арест на районното управление в Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна 
18.10.2021, 10:15 часа
4647 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha