Бизнесменът Мартин Харизанов с мотивираща лекция пред зрелостници от Езиковата гимназия във Враца /снимки/

Бизнесменът Мартин Харизанов с мотивираща лекция пред зрелостници от Езиковата гимназия във Враца /снимки/ Миналият четвъртък в ПЕГ „Йоан Екзарх“ във Враца се проведе мотивационна с ученици от 11 и 12 клас с профилирано изучаване на география и икономика, с ръководител Бисер Благоев на тема : Образованието като трамплин за по -добро качество на живот и работа
Бизнесменът Мартин Харизанов, който е завършил две магистратури и е действащ докторант в Стопанска академия "Д.А.Ценов", влезе в ролята на мотиватор. Младият мъж сподели своя житейски път и квалификация, настоящите си и бъдещи проекти, като подчерта, че в основата на това е икономическото образование, което е завършил.
След успешната и занимателна беседа Мартин Харизанов вече има покани и от други учебни заведения за лектор на теми образование, възможности за развитие и спорт.
Мартин Харизанов е кандидат народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС. Ако желаете да подкрепите младите и работещи хора от нашата област, може да го направите с интегрална бюлетина 32 и преференция 105.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
18.10.2021, 16:50 часа
4221 0