Михаил Кръстев: Лъснаха игричките на Кирил Петков в ББР и наетия външен юристконсулт

Михаил Кръстев: Лъснаха игричките на Кирил Петков в ББР и наетия външен юристконсулт Преди два месеца ви информирах, че назначеното от представящия се тогава за министър на икономиката Kiril Petkov ново ръководство на Българската банка за развитие, в лицето на Цанко Арабаджиев, е наело адвокат Лена Бориславова като външен юристконсулт на банката срещу 8000 евро на месец. 
Повод за притеснение тогава будеше фактът, че Лена Бориславова и Кирил Петков са съучредители и бивши членове на Националния съвет на Да, България. Така и не получихме точно обяснение защо ББР и в частност Цанко Арабаджиев са посочили точно Бориславова като лицето от конкретната кантора, която да отговаря за работата с банката. 
Два месеца по-късно обяснението вече е налице. Лена Бориславова е кандидат за народен представител от Продължаваме Промяната в 24 МИР, поставена плътно под Кирил Петков, който е водач в този район. Много е досадно, когато носителите на промяната не правят елементарни усилия да прикрият подобни схеми. Показва неуважение към избирателите. 
Сами можете да си направите извод и за каква промяна в работата на ББР можем да говорим, след като по толкова дребен и глупав начин се правят схеми за по няколко хиляди евро. Дано поне в края на годината видим как Банката е започнала да подкрепя малкия и среден бизнес, макар че се съмнявам.

Михаил Кръстев, фейсбук
19.10.2021, 12:09 часа
2274 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha