Пуснаха на търг фурна в Монтанско /снимки/

Пуснаха на търг фурна в Монтанско /снимки/ Производствена сграда - фурна с разгъната застроена площ 466 кв. м е пусната на търг с тайно наддаване в монтанското село Разград, научи агенция BulNews.
Кандидат-купувачите могат да огледат имота от 25 до 29 октомври включително. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават в същия срок в сградата на приходната администрация на пл. Жеравица.
Началната тръжна цена на обекта е 3000 лв. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначалната цена или 600 лв. до 29 октомври включително. Новият собственик на обявения за продажба имот се очаква да стане известен на 4 ноември, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.
Пълният текст на обявата, както и други обяви за продажба на активи, могат да се видят на сайта на приходната администрация на www.nap.bg. Там се намират също така и условията, и правилата за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.
23.10.2021, 09:16 часа
2784 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha