Вижте как изглежда Жизел Бюндхен на 41 години /снимки/

Вижте как изглежда Жизел Бюндхен на 41 години /снимки/ Жизел Бюндхен е една от най-известните и скъпоплатени манекенка в света. 
Кариерата й започва през 90-те години на миналия век с участия в рекламни кампании по билбордове, списания и телевизионни предавания. Истинската слава обаче я връхлита като модел на Victoria's Secret. А връзката й със заклетия холивудски ерген Леонардо ди Каприо работи само в нейна полза. 
Красавицата е един от онези персонажи в света на модата, които отдавна са престанали да се свързват само с подиума. След като завърши кариерата си през 2015 г., тя се отдаде на други не по-малко значими занимания. 
Жизел има две деца от футболиста Том Брейди и е посланик на ООН за околната среда.
Някога 41-годишната хубавица имаше много пороци -  пушеше, пиеше много кафе, позволяваше си по цяла бутилка вино на вечер и не спазваше диети.
Днес обаче тя е истински посланик на правилния начин на живот и с всички сили се опитва да покаже, че е на страната на хората, които живеят здравословно. 
Между другото, това може да се види и от снимките, които звездата непрекъснато качва в Инстаграм.
И така, тя се храни основно с плодове и зеленчуци и макар да не се нарича директно вегетарианка, се старае да не яде месо. Консумира месни ястия (предимно патешко или пилешко) веднъж месечно.
Бюндхен се старае да приключи с последното си хранене преди 18 часа, за да разтовари стомаха си.
Любимите физически занимания на 41-годишната моделка са йога и пилатес. Между другото, покрай нея такъв вид упражнения правят и децата й.
Тя се опитва да се занимава със спорт поне по един час на ден, а когато не разполага с достатъчно време - по 15-20 минути.
"Обичам сърфа, конната езда, обичам да съм в движение. Кара ме да се чувствам добре“, казва тя в  интервю за E!News. 
В други свои интервюта пък споделя как е постигнала пълна хармония в живота си.
Всяка нейна публикация в Инстаграм е придружена с положително послание, насочено към милионите й последователи. Моделката вярва, че най-важното е да даваш, а не да получаваш. Само така можеш да постигнеш успех във всички сфери на живота.
Вижте само как философията и начинът й на живот се отразяват на фигурата й
05.12.2021, 12:00 часа
1120 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha