Ето 10 причини да спрете да чакате мъж, който се среща с друга

Ето 10 причини да спрете да чакате мъж, който се среща с друга Любовта невинаги е лесна. Но когато я има, вероятно ще се борите за нея. Друг е въпросът, ако любовта е едностранна. Тогава нещата стават още по-трудни, но не за друг, а за вас самите. Ако сте изпадали в ситуация да сте влюбени в мъж, който обаче се среща с друга жена и сте го чакали да вземе решение с кого да продължи – спрете да си го причинявате. Колко още ще чакате да се раздели с нея и да дотича с широко отворени обятия при вас – седмици? Месеци? Може би години?
Едностранното влюбване е едно от най-трудните преживявания в любовта. Но добрата новина е, че не е непреодолимо. Ако проявите сила и любов, но не към кого да е, а към самите вас, ще успеете да се справите с това. Не е лесно да се отдалечите и оттеглите от някого, към когото имате чувства, но колко още трябва да се измъчвате, за да разберете, че не си заслужава?
Има много причини да спрете да се измъчвате и да преустановите тези токсични отношения, които са и едностранни на всичкото отгоре.
Ето 10 причини да спрете да се фокусирате върху мъж, който излиза с друга жена.

1. Ако той наистина ви харесваше, щеше да излиза с вас, не с друга.

2. Карате себе си да изглеждате зле в очите на другите. Ако мислите, че приятелите и близките ви не виждат, че се измъчвате, грешите. Надали някой, който ви обича, е съгласен да ви гледа как страдате, чакайки и надявайки се този мъж да ви обърне внимание. Не се унижавайте.

3. С това поведение отблъсквате мъже, които наистина биха искали да бъдат с вас. Но ако не освободите съзнанието си за тях, ще изпуснете шанс да бъдете истински щастливи.

4. Губите си времето.

5. Правите нещата още по-неловки и между него и жената до него.

6. Ако се превърнете в „другата жена“, няма да можете да погледнете на него по същия начин, а и на себе си. Помислете дали ще се уважавате, ако го направите. А щастливи ли ще сте?

7. Предварително се обричате на неуспех и нещастие в любовта, преследвайки някого, който е обвързан с друга.

8. Единственото, което със сигурност може да ви очаква, ако преследвате, чакате или излизате с обвързан мъж, е още и още болка за вас.

9. Съществува вероятност мъжът, към когото имате чувства, да поддържа интереса ви към него, въпреки че е обвързан, за да повишава самочувствието си.

10. Ако изберете да чакате мъжът да се откаже от настоящата си половинка, се обричате на самота и нещастие. Рискувате да пропуснете щастието покрай себе си, докато чакате и се надявате.
30.11.2021, 11:00 часа
805 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha