Хороскоп за 26 ноември: Черен петък за 2 зодии

Хороскоп за 26 ноември: Черен петък за 2 зодии

Овен
Нови партньорства, любовни отношения. Наистина ли имате нужда от това? Хубаво е да си отговорите на въпроса какво точно търсите в една връзка, бройката или качеството има значение. Погледнете в себе си.

Телец
Ще имате нужда от домашен уют и безопасност. Сезонът вече предполага човек по-дълго да се заседява у дома и точно там се крие тайната на самостоятелността в действията.

Близнаци
Сериозно разминаване между думите и делата Ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнени срокове. Действайте и се научете да казвате НЕ.

Рак
Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Най-много да се почувствате виновни след това. Потърсете друг начин за разтоварване. Спортът и разходките са добра алтернатива.

Лъв
Имате мозък в главата си. Имате крака в обувките си. Можете да поемете във всяка посока, в която решите. Имате себе си. Знаете къде искате да бъдете. Вие сте този, който ще реши.

Дева
Слушайте внимателно събеседниците си, не отплувайте в страната на мечтанията си. Има доста какво да научите от другите, но най-вече да откриете собствените си грешки. И да ги приемете с благодарност.

Везни
Днес имате шанса да се докажете. Най-важното е да сте убедени в своята уникалност и да не следвате шаблони. Дайте шанс на фантазиите си бъдете себе си. Само гледайте какво ще стане.

Скорпион
От личните Ви усилия зависи какви ще бъдат резултатите. Не разчитайте на чужда помощ, но пък и лаврите ще оборете сами.

Стрелец
Денят е благоприятен. Ден за хармония, пълнота, радост от живота, щастие, разкош, наслаждение. Изобщо ден да празнувате живота.

Козирог
Доста интензивен ден Ви чака. Опитайте да сложите нещата си в ред, иначе предстоят доста сериозни пререкания. Днес е добре и да се поинтересувате относно данъците, които дължите. И не забравяйте вечерта да се поздравите за добре свършената работа.

Водолей
За Вас днес се препоръчват активни действия, но не и начало на пътуване и покупки. Бъдете активни, но мислете, разумността е много важна.

Риби
Имате нужда от коренна промяна в ежедневния бит, но днес е петък и едва ли е най-подходящият момент за това. Можете да преработите и преподредите някои изостанали задачи, а също и да си потърсите нова работа, ако се налага. И не забравяйте - днес най-важното е да действате в група, сами трудно ще се справите.

26.11.2021, 08:12 часа
1747 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha