От днес: Библиотеката във Враца работи с нов режим

От днес: Библиотеката във Враца работи с нов режим

Променят режима на обслужване в Регионална библиотека "Христо Ботев" - Враца от днес - 1 декември, съобщиха от ръководството. 
Обслужването на читатели ще се извършва след представяне на документ за ваксинация, документ за преболедуване или за изследване. Условията не се прилагат за лица под 18-годишна възраст. За читатели без посочените документи обслужването ще става с предварителна заявка по телефон /092/62 61 70/; по имейл - [email protected] или [email protected] и чрез лично съобщение на фейсбук страницата на библиотеката.
Необходимо е потребителят да посочи своя читателски номер, трите си имена, както и заглавията, които би искал да заеме. Изпълнената заявка ще се получава опакована на входа на отдел "Заемна за дома", в централна сграда на библиотеката. За заявки, които се получават във филиал в ж.к. "Дъбника", книгите ще се предават на входа за библиотеката. Срокът за изпълнение ще бъде уточняван лично с всеки читател, в рамките на работното време на библиотеката. Всички заети книги ще бъдат служебно презаписвани до възобновяване нормалния ритъм на работа в библиотеката.

01.12.2021, 09:49 часа
835 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha