На финала е бутането на бившата печатница във Враца, ограничават движението по бул. "Демокрация"

На финала е бутането на бившата печатница във Враца, ограничават движението по бул. "Демокрация" Поради извършване на строително-демонтажни дейности на частен обект /сградата на бившата печатница/, за периода от 4 декември до 10 декември включително, временно ще бъде ограничено движението по бул. „Демокрация“ във Враца, в района от пл. „Св. Софроний Врачански“ до площад „Македония“ /„Суми“/, съобщиха от общината.
На 4 и 5 декември, пътната отсечка ще бъде затворена през целия ден. За периода от 6 до 10 декември включително, участъка ще бъде с ограничено движение в часовия диапазон между 9 и 16 часа.
За посочения период, градските линии на обществения транспорт ще се осъществяват с автобуси и ще преминават през ул. „Кръстьо Българията“. Междуселищните линии ще се движат по следния маршрут: Автогара – бул. „Васил Кънчов“ – кръгово при „Лукойл“ – ул. „Александър Стамболийски“.
Алтернативните маршрути за водачите на превозни средства са: улиците "Кръстьо Българията", "Александър Стамболийски", както и ул. "Никола Войводов" при ЖП гарата в града.
Пътният участък ще бъде обезопасен, с цел осигуряване безопасност за преминаващите граждани. За водачите на превозни средства ще бъде създадена временна организация на движението, с необходимата сигнализация.
01.12.2021, 10:38 часа
3613 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha