МВР в действие: Закопчаха двама за кражби от ТИР-ове във Видинско

МВР в действие: Закопчаха двама за кражби от ТИР-ове във Видинско Криминалисти от районното управление в Белоградчик разкриха и задържаха извършителите на две кражби от товарни автомобили, съобщиха от МВР във Видин. 
В нощта в понеделник срещу вторник от резервоара на влекач „Мерцедес Бенц“ с румънска регистрация, паркиран на ул. „Първа“ в Медовница, неизвестни лица източили 400 литра дизелово гориво. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия авторите на деянието – 20-годишен от селото и 26-годишен криминално проявен от Гара Орешец, били установени и задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. Около 150 литра от откраднатото гориво е намерено и иззето по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство. 
Вчера в ареста на районното управление в Белоградчик е задържан и 22-годишен криминално проявен жител на село Гара Орешец. Изяснено е, че е извършил кражба на 150 консерви компот от полуремарке на полски товарен автомобил. Превозното средство било паркирано в отбивка на главен път Е-79 (в близост до Димово), а посегателството осъществено в нощта на 15 срещу 16 октомври. В дома на мъжа разследващите открили и иззели част от откраднатите компотени консерви.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава. 

*Снимката е илюстративна 
01.12.2021, 10:49 часа
865 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha