Разследват опит за убийство на мъжа, открит вързан за дърво под Бузлуджа

Разследват опит за убийство на мъжа, открит вързан за дърво под Бузлуджа Прокуратурата разследва опит за убийство на мъжа, открит вързан за дърво под Бузлуджа, съобщиха от обвинението.
На 30 ноември в 17.10 часа, е бил подаден сигнал за пострадал мъж, който бил завързан за дърво в близост до пътя към връх "Бузлуджа", на територията на община Казанлък.
Пристигналите на място полицейски служители установили, че той е в безпомощно състояние. Мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста. Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болницата в Казанлък.
Установило се, че мъжът има прободна рана в корема и предвид опасността за живота му. е опериран по спешност. Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора е образувано досъдебно производство за опит за убийство.
Установена е самоличността на пострадалия - мъж на 34 г. Провеждат се активни действия по разследването и оперативно-издирвателни мероприятия, насочени към установяване на извършителя и причините за деянието.
Извършен е оглед на местопроизшествие, предстои да бъде изготвена съдебномедицинска експертиза, която да определи степента на причинената телесна повреда. Действията по разследването продължават и в момента.
01.12.2021, 14:38 часа
604 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha