Кметът на Бяла Слатина към хората с увреждания: Не сте различни, а сте част от нас!

Кметът на Бяла Слатина към хората с увреждания: Не сте различни, а сте част от нас! Кметът на Бяла Слатина инж. Иво Цветков се обърна към хората с увреждания.
Ето и целия текст:

"Уважаеми дами и господа,
Скъпи приятели,
Приемете моите и на целия ми екип най-искрени и топли пожелания по повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември! Днешният празник е денят, в който отправяме послание към всеки човек и към цялата общественост, че хората с увреждания не сте различни, а сте част от нас.
Община Бяла Слатина се присъединява към честването на този празник с уважение и поклон пред хората, които имат куража в трудните времена, в които живеем, да отстояват правото си на личностна изява и на достоен живот.
Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате предизвикателствата на всеки нов ден.
В стремежа и желанието си да намерите своето място в обществения живот, Вие показвате, че имате нужда не от съжаление, а от равноправие и помощ.
Уверявам ви, че ръководството на община Бяла Слатина и лично аз като кмет на общината, ще продължим и занапред да оказваме съдействие и лична подкрепа във всеки момент, по всички вълнуващи Ви проблеми.
Бъдете здрави, дълголетни и обградени с обич и внимание!
Нека вълнението и доброто настроение от настъпващите Коледни и Новогодишни празници да Ви донесат повече щастливи моменти, повече радост и светли чувства.
Честит празник!"
03.12.2021, 14:38 часа
1148 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha