Вижте какво вещаят звездите за 5 декември

Вижте какво вещаят звездите за 5 декември Овен
Днес повечето дейности ще Ви се отдават с лекота, но най-вече говоренето. Бъдете по-премерени в думите си, защото лесно може да нагрубите някого, а това определено не Ви е нужно.

Телец
Удобен ден за посрещане на гости и за пътувания. Ако се занимавате с творческа дейност, резултатите може да се окажат по-добри от очакваното.

Близнаци
Внимавайте днес какви ги говорите. Рискувате да се скарате с приятел заради дреболии. В крайна сметка има неща, които са по-важни от това да непременно да бъдете прави. Изберете приятелството пред
правотата.

Рак
Ако успеете да се усамотите, може да реализирате някои от хрумванията си. Проверете парите в наличност, все пак утре е важен предколеден празник.

Лъв
Днес може да изпитате огромно желание да харчите и да проявите щедрост. Не правете неща, за които после ще съжалявате. Офертите са примамливи, но наистина ли се нуждаете от тези неща. Може би трябва да насочите вниманието си към онези неща, които не се купуват с пари.

Дева
Може да се потопите в търсенето отговор на важни житейски въпроси.Вие го умеете това до съвършенство,но все пак бъдете малко по-практични.

Везни
Един лек, дори малко фриволен ден. С лекота ще раздавате пари и внимание, което само по себе си не е лошо, но все пак имайте и едно наум. Внимавайте какво обещавате.

Скорпион
Ден по-подходящ за труд и творчество, отколкото за сложни разговори и обсъждания. Пазете се да не Ви въвлекат в някоя интрига.

Стрелец
Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите. Склонността Ви да обещавате невъзможното може да доведе до недоразумения, бройте до 10 преди да обещаете каквото и да е.

Козирог
Ще бъдете наясно какво точно искате /както винаги/, но може би ще срещнете спънки при реализацията. Не се амбицирайте на всяка цена да успеете веднага, имайте търпение.

Водолей
Ще Ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите. Ще Ви привличат странни неща, както винаги и ще Ви е трудно да обясните на околните защо правите нещата точно по този начин, а не по друг. А всъщност това е очарованието на различието. Единственото предупреждение е, да не се опитвате да угодите на всички.

Риби
Тази неделя изглежда ще Ви ангажира твърде много. Затова пък вечерта ще изпитате най-вече радостта от добре свършената работа. Тогава и умората е сладка.
05.12.2021, 08:25 часа
1025 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha