Коледни предизвикателства очакват читателите на библиотека "Христо Ботев" във Враца

Коледни предизвикателства очакват читателите на библиотека "Христо Ботев" във Враца В Регионална библиотека „Христо Ботев” - Враца коледният дух влиза с една кампания, изпъстрена с предизвикателства за малки и големи.
От началото на декември, в продължение на 20 дни, посетителите ще могат да участват в играта „Коледни предизвикателства в библиотеката”, като изберат опакована книга от нашите коледни кътове. Малките читатели ще открият забавни предизвикателства, свързани със светлия празник, в които да въвлекат своите семейства - родители, баби и дядовци, братя и сестри, домашни любимци. Избраната книга могат да заемат от библиотеката, а вкъщи да обмислят и изпълнят скритото в нея послание. Когато са готови, трябва да изпратят снимка или видео, за да покажат как са се справили. Всички изпълнени предизвикателства ще бъдат публикувани в социалните мрежи на библиотеката. По този начин коледната магия ще завладее и усмихне повече хора!
А малчуганите могат да се върнат, за да се предизвикат отново със следващата книжка.
За порасналите, но останали деца по дух, читатели от „Заемна за дома” и филиал „Дъбника” също има предизвикателства, скрити в опаковани книги. Читателите ще се ориентират за жанра и съдържанието, като разполагат само с едно изречение от тях.
Коледните кътове ще бъдат разположени в „Детски отдел”, „Заемна за дома” и Филиал „Дъбника”.
Добре дошли са всички желаещи, няма ограничения за броя предизвикателства, които всеки читател може да приеме.
Играта продължава до 20.12.2021 г. включително.
Най-активните и креативни участници ги очакват награди.
Изпълнените предизвикателства можете да изпращате по e-mail: [email protected] или чрез съобщение във фейсбук: fb.com/libvratsa

Работно време:
За „Заемна за дома“
понеделник - петък
- от 9 до 18 часа
събота
- от 9 до 14 часа

За „Детски отдел“
понеделник - петък
- от 9 до 18 часа

За филиал в ж.к. „Дъбника“
понеделник - петък
- от 9 до 17 часа
05.12.2021, 13:48 часа
475 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha