Намериха в двор телата на две рускини, изчезнали в Кипър

Намериха в двор телата на две рускини, изчезнали в Кипър Телата на две рускини, изчезнали в Кипър на 17 ноември, са били открити днес.
Задържаният 32-годишен гражданин на Сирия, който е основният заподозрян, е признал по време на разпит, че е убил рускините и е заровил труповете на жените в градината на къща в планинското село Мониатис в провинция Лимасол, в което той се занимавал със строителна дейност.
По-рано в тази къща и в използвания в строителството екскаватор са били открити следи от кръв, съвпадащи с ДНК на една от жените. Отбелязва се, че властите са завели дело за двойно убийство.
Полицията в Кипър тази сутрин съобщи, че в събота органите на реда са задържали 23-годишен мъж, който е втори заподозярян по делото, а също и 45-годишен водач на автомобил, в който той е пътувал.
На 25 ноември униформените се обърнаха с молба за помощ към населението за намирането на две жени от Русия, за които няма никаква информация от 17 ноември, и публикува снимки на изчезналите.
Според информацията на кипърските власти, имената на убитите са Хаят Ал-Раиси и Мария Газибагандова. Първата е на 43 години, а втората на 33. На 17 ноември двете жени изчезнали от квартира в къща в крайбрежната част на Ларнака, недалеч от плажа "Маккензи", където се били настанили. Рускините пристигнали на острова като туристки, едната преди месец и половина, а другата в началото на лятото.

*Снимката е илюстративна
05.12.2021, 16:46 часа
944 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha