Започнаха консултациите на ГЕРБ с президента Румен Радев

Започнаха консултациите на ГЕРБ с президента Румен Радев "Вижданията ви за дейността на новия парламент и характера на бъдещото управление са важни за всички граждани и за нас. Вие сте формация с богат опит в политическия живот на страната и вярвам, че на този опит трябва да съответства политическата ви мъдрост. Вярвам, че разбирате, че след изборите има промяна в страната и всички трябва да се съобразят с нея", заяви президента Румен Радев в началото на политическите консултации с ГЕРБ-СДС.
"Последните две служебни правителства, които назначих стабилизираха страната и показаха, че може да има обединение между хората с различни политически възгледи. Вие вече се заявихте като конструктивна опозиция, хората очакват това от вас. Мога да ви уверя, че така както бях критичен към вашето управление, така ще бъда и към всяко едно друго", увери Радев представителите на опозицията.
"Тук сме, за да заявим позицията си на опозиция на формиращото се ляво-либерално управление", заяви от своя страна председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.
"Г-н президент, месеци на чегъртане и репресии белязаха годината, най-силно това беше към симпатизантите на нашата коалиция ГЕРБ-СДС. Въпреки това ние станахме втора политическа сила в 47-ото НС. Заради тези над 600 хил. граждани, които отново гласуваха за нас, ние гарантираме, че ще сме знаеща, можеща и силна опозиция", увери Атанасова.
Очаквайте още подробности.
06.12.2021, 10:29 часа
987 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha