Моделка отново се върна при Лавеци /снимки/

Моделка отново се върна при Лавеци /снимки/ Връзката между бившия нападател на "Наполи" Езекиел Лавеци и моделката Наталия Борхес е достойна за латиносериал. Двамата постоянно се събират и разделят.
В края на лятото красавицата обяви, че с футболиста вече не са заедно.
"Все още ли го обичам? Струва ми се, че той казва така. Не аз. Но любовта не е достатъчна. Разделихме се, но не се чувствам готова да говоря за това. Ситуацията е много деликатна. Бих разказала историята си само за да предупредя други жени да не повтарят моите грешки", заяви тогава Наталия.
Но сега тя отново е в обятията на Лавеци. Двамата са решили да си дадат още един шанс. Дали ще е последен, е трудно да се предположи.
Моделката и бившият нападател на "Наполи" и ПСЖ започнаха връзката си в началото на 2020-а. По време на първата карантина по света заради коронавируса двамата се отдадоха на романтиката на екзотичен остров. След това през лятото се разделиха за първи път. Оттам нататък бройката на събиранията и късанията им се изгуби.
Мнозина вярват, че Наталия ще е причината Лавеци да се кротне. Той се слави като един от най-големите плейбои във футбола. Преди около година той успя да вкара в леглото си една от най-желаните жени на планетата - Белен Родригес. Преди да започне връзката му с Наталия, се радваше на прегръдките на друга сексбогиня - Янина Скрепанте.
19.01.2022, 12:00 часа
1078 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha