Видин ми е Венеция! Улица се превърна в река, хората няма откъде да минат /видео/

Видин ми е Венеция! Улица се превърна в река, хората няма откъде да минат /видео/ Улица във Видин се превърна в река, а живущите наоколо няма откъде да преминат, видя агенция BulNews. 
За поредната абсурдна ситуация в града съобщи възмутен мъж, който е заснел видеоклип и го е качил в група във фейсбук, за да видят повече хора как живеят видинчани в 21 век.
Клипът е сниман на ул. "Байкал" в областния център. На него ясно се вижда как голям участък от улицата буквално е потънал под вода, без сухо място, откъдето хората да могат да преминат.  
Това се случва след като през последните дни имаше слаби превалявания, а живущите в района са силно притеснени какво ще се случи когато снегът започне да се топи.
Под поста се изляха куп негативни реакции, като част от коментиращите сравниха Видин с Венеция и посъветваха хората в близките къщи да си закупят лодки, с които да се придвижват. 
Видинчани за пореден път не останаха длъжни на кмета Цветан Ценков, но вероятно той е прекалено зает да спи дълбок зимен сън, тъй като пред неговата кооперация бе излят пресен асфалт. Коментиращите призоваха съгражданите си да мислят внимателно за кого гласуват на следващите избори, защото заради грешния избор на предните градът почти обезлюдя.  

15.12.2021, 08:50 часа
1253 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha