Антони Здравков-Сухия е новият треньор на "Монтана"

Антони Здравков-Сухия е новият треньор на "Монтана" Нов треньор ще има "Монтана" през пролетния дял от първенството на Втора професионална лига.
Антони Здравков-Сухия се срещна днес по обяд с кмета Златко Живков и президента на клуба Румен Панайотов. На излизане от общината стана ясно, че 57-годишният спец ще подпише договор с клуба за година и половина, а целта пред него е завръщане на отбора в елита.
При добри стечения на обстоятелствата промоция ще се търси още този сезон (монтанци са 9-ти в класирането, като изостават на 9 точки от четвъртото място), а ако това не стане, през новия ще се атакува първото място.
Антони Здравков заменя на поста досегашния наставник на монтанци Светлан Кондев, който ще остане в неговия щаб. Мирослав Митев пък ще продължи да се грижи за формата на вратарите в първия отбор и ДЮШ, предстои да бъде назначен само кондиционен треньор.
Антони Здравков ще бъде официално представен като старши треньор на "Монтана" на 10 януари, когато отборът ще стартира зимната си подготовка.
21.12.2021, 14:58 часа
1042 1
Коментари

Ботев Враца

24.12.2021, 20:42 часа
Честито на Монтана, той оправи на 2-пъти Ботев, после и Царското село, сега и тях ще ги оправи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha