Лекарският съюз във Враца награди колеги и здравни заведения за борбата с пандемията /снимки/

Лекарският съюз във Враца награди колеги и здравни заведения за борбата с пандемията /снимки/ Управителният съвет на Районната колегия на Български Лекарски Съюз-Враца награди лечебни заведения, структури и лични лекари от областта, видя репортер на агенция BulNews.
 Отличията бяха връчени на церемония по-рано днес от д-р Ирена Мазнева - председател на Управителния съвет на Районната колегия на Български Лекарски Съюз-Враца, и д-р Росен Айков - член на Националното ръководство на Управителния съвет на Лекарския съюз в София. Поздравления за усилията, които медиците ежедневно полагат изрази и д-р Владимир Христов - председател на Общински съвет-Враца. Причината за награждаването бе безупречната им работа по време на пандемичната обстановка у нас.
Плакети за висок професионализъм, морално-етични качества и цялостен принос в медицината в условията на пандемия през 2021 г. получиха: "Комплексен онкологичен център"-Враца, МБАЛ-Мездра, МБАЛ-Бяла Слатина, МБАЛ "Св. Иван Рилски"-Козлодуй, РЗИ-Враца, както и дружеството на общопрактикуващите лекари във Врачанска област /ДОЛВО/. 
      "Наблюдавал съм работата на всичките здравни заведения във Враца. Знам, че абсолютно всички дават всичко от себе си, за да могат да спасят човешки живот, да лекуват със своите високо морални и професионални качества. Искам лично да им благодаря от името на управителния съвет в София и да им кажа, че винаги съм отворен за техните желания и въпроси", каза д-р Айков.
29.12.2021, 16:30 часа
4277 2
Коментари

Изумление

29.12.2021, 23:34 часа
Мале, па баш най-некадърните

С две думи:

29.12.2021, 22:15 часа
ЦИРК И ФАРС!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha